Söke Ticaret Odası - Duyurular

DUYURU

Odamız, Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği ve Söke Genç İş Adamları Derneği’nin müşterek oluşturdukları “Genç Fidanlar Projesi” ile ;

Ekonomik olarak güçlenip kendi kendine yetebilen bireyler oluşturarak, donanımlı, bilgileriyle de okullarında, çevrelerinde örnek gençler yetiştirilmesini sağlamak,

Özellikle yöremize okumak için gelen ve ekonomik durumu yeterli olmayan Meslek Lisesi ve Üniversite öğrencilerine staj, yarı zamanlı iş imkanı, ile devamın da sürekli iş olanağı sağlayarak genç işsizliği ile mücadeleye katkıda bulunmak amaçlanmaktadır.

İlçemizde faaliyet gösteren tüm işletmelerimizin ve iş adamlarımızın bu projeye destek vermeleri ve iş yerlerinde öğrencilere staj veya yarı zamanlı iş imkanı sağlamaları beklenmektedir.

Bu itibarla işadamlarımızın işletmelerinde bu gibi öğrencilerimize staj yapma veya yarı zamanlı çalıştırma imkanı vermeyi düşünmeleri halinde Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği Söke Şubesine aşağıda belirtilen iletişim bilgilerinden ulaşabileceklerdir.

Projeye destek veren tüm işletmelerimize şimdiden teşekkürlerimizi sunarız.

Söke Ticaret Odası

soke@cydd.org.tr