Söke Ticaret Odası - Duyurular

Duyuru

Üyelerimizin Dikkatine…

Odamıza kayıtlı “Sanayi Sicil Belgesi” almış olan üyelerimizin 30.04.2017 tarihine kadar ( özel hesap dönemine tabi işletmeler için hesap dönemi sonundan itibaren 4 ay içerisinde), internetten  Sanayi Sicil Bilgi Sistemi üzerinden, 2016 yılı Yıllık İşletme Cetvellerinin girişini yapıp, “İl Müdürlüğüne Gönder” seçeneğine tıklayarak bu bilgileri Bilim, Sanayi ve Teknoloji İl Müdürlüğüne göndermeleri gerekmektedir.

Ayrıca Sanayi Sicil Belgesindeki bilgilerde değişiklik olması halinde ( unvan-adres değişikliği ve ürün değişikliği) bir ay içerisinde İl Müdürlüğüne başvurularak, yeni bilgilere göre belgenin yeniden düzenlenmesi gerekmektedir.İşletmenin daimi veya 3 aydan fazla süreyle geçici olarak kapatılması veya tekrar faaliyete geçmesi hallerinde yine bir ay içerisinde İl Müdürlüğüne bilgi verilmesi zorunludur.

Aksi takdirde 6948 sayılı Sanayi Sicil Kanununun 9. Maddesi gereği 2017 yılı için 914 TL. idari para cezası uygulanacaktır.

Önemle Duyurulur.