Söke Ticaret Odası - Duyurular

Değerli Üyelerimiz,

Yatırım ortamının iyileştirilmesi ile yerli ve yabancı yatırımların artırılması hedefine yönelik olarak 2001 yılında kabul edilen Yatırım Ortamının İyileştirilmesi Reform Programı çerçevesinde, Küçük ve Orta Büyüklükteki İşletmeler (KOBİ) tarafından, kurulum ve işletme faaliyetlerine ilişkin olarak ihtiyaç duyulacak tüm bilgilere hızlı ve etkin bir şekilde ulaşılabilmesi amacıyla, internet ortamında tek elden organize edilecek bir site kurulması gerekli görülmüştür.

Bu çerçevede, Yatırım Ortamını İyileştirme Koordinasyon Kurulu (YOİKK) bünyesinde çalışmalar yürütülmüş ve KOBİ Bilgi Sitesi (www.kobi.org.tr) ilgili kurum/kuruluşların katkıları ile 5 Şubat 2005 tarihli Resmi Gazete’de yayınlanan Genelge ile Birliğimiz bünyesinde kurulmuştur.

Kurulduğu günden bu yana yüzbinlerce ziyaretçiye hizmet veren, KOBİ'lerin kuruluş aşamasından başlayarak faaliyete geçmesi, ürün veya hizmet üretmesi, pazarlaması, desteklere erişimi ve nihayet kapanış aşamasına kadar tüm konularda rehberlik eden ve ihtiyaç duydukları bir çok bilgiyi bir arada sunan KOBİ Bilgi Sitesinin günümüz itibariyle hem teknolojik hem de içerik bakımından güncellenmesi ve zenginleştirilmesi konusunda, yenilenme çalışmasına başlanacaktır.

Bu nedenle, sizlerin Kobi Bilgi Sitesinde yer alan anketi 18.04.2017 tarihine kadar doldurarak sitenin güncellenmesi ve zenginleştirilmesi çalışmalarına katkı vermenizi rica ediyoruz.