Söke Ticaret Odası - Duyurular

Sayın Üyemiz;

19 Ocak 2018 tarihinde Muğla Valiliği öncülüğünde; Muğla Büyükşehir Belediyesi, Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi, Muğla Ticaret ve Sanayi Odası ve Muğla Mermerciler Derneği tarafınca 'Mermer ve Çevre Çalıştayı'
düzenlenecektir. Çalıştay programında da yer aldığı üzere çalıştayın amaçları genel olarak aşağıda sunulmuştur.
- Çevreci yaklaşımlarla en az atık açığa çıkaracak şekilde mermer üretiminde verimliliği iyileştirmeye yönelik yöntem ve gelişmelerin paylaşılması,
- Ocak ve mermer işleme tesisi atıkların çevreye zararsız hale getirilmesi ve ekonomiye kazandırılmasına yönelik yöntem ve gelişmelerin paylaşılması,
- Sektör temsilcileri ile ilgili konuların uzmanı bilim insanlarını aynı ortamda buluşturarak, en az atık ile mermer zenginliğimizin çevre dostu yaklaşımlarla verimli bir şekilde ekonomiye kazandırılması amacıyla uygulamaya dönük projelerin oluşturulmasına olanak sağlanmasıdır.
Bu bağlamda Kurumunuza bağlı mermer sektöründeki üyelerinize ve mermer artıklarının değerlendirildiği çimento, kauçuk, boya, plastik, inşaat malzemeleri, dolgu maddesi, yol yapım, PVC, gübre sanayi vb. sektörlerinde faal olarak bulunan üyelerinize SMS ya da e-mail yoluyla çalıştayın duyurulması ve ekte yer alan duyurumuzun web sitenizde yayınlanması hususunda değerli yardımlarınızı rica ediyoruz.
Söz konusu çalıştayda Kurumunuz temsilcilerini aramızda görmekten mutluluk duyarız.
Şimdiden işbirliğiniz için çok teşekkür eder, saygılarımızı sunarız.
Çalıştay Yeri ve Tarihi: 19 Ocak 2018 Cuma Gazi Mustafa Kemal Atatürk Kültür Merkezi, Menteşe, MUĞLA Çalıştay programı ekte bilgilerinize sunulmuştur.