Ülke ekonomisinde önemli yer tutan küçük ve orta ölçekli işletmelerin finansman sorunlarının giderilmesine katkı sağlamak üzere “ TOBB NEFES KREDİSİ ” adı altında T.C.Ziraat Bankası A.Ş ve Denizbank A.Ş ile Birliğimiz arasında protokol imzalanmıştır.

Buna göre; kullanılacak kredinin vadesi 12 ay olup, bu vadenin uzatılması veya kısaltılması mümkün değildir.

Kredinin brüt faiz oranı aylık %852- yıllık %9.90’dır.

Oda üyelerimiz en fazla 50.000.-TL.na kadar kredi kullanabileceklerdir.

Protokol imzalanan bankalar tarafından masraf olarak 250.-TL ve hazine müsteşarlığı’nın talep edeceği kefalet başvuru bedeli ile komisyon dışında, üyelerimizden herhangi bir masraf komisyon talep edilmeyecektir.

Odamız üyeleri kredi kullanmak istemeleri halinde odamızdan alacakları faaliyet belgeleri ile ,T.C. Ziraat Bankası A.Ş. Söke şubesi veya Denizbank A.Ş. Söke Şubesine başvurabileceklerdir.