2017 yılı sonuçlarına göre en çok ihracat yapan ilk 1000 firma arasında yer alan üyemiz SİBAŞ GIDA ve A.Ş. yi hem tebrik etmek hem de başarı belgelerini vermek için Söke Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Haluk Kutlay ve Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Mehmet Akbudak ile Erdinç Algür, SİBAŞ GIDA ve A.Ş. 'ye ziyarette bulundu. Söke Ticaret Odası Yönetim Kurulu, şirket ortaklarından Çelik Özbaş ile Zirai Satın alma Müdürleri Mehmet Esat Karataş karşıladı.

Söke Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Haluk Kutlay "Bölgemizde varlık gösteren bir firmanın böyle büyük bir başarıya imza atmasından mutluluk duyduk, umarız diğer üyelerimizden de böyle başarı örnekleri alabiliriz. Hem yerel hem ulusal kalkınmaya katkı sağlan SİBAŞ Gıda A.Ş'yi kutlar başarılarının devamını dileriz" diyerek memnuniyetini dile getirdi.