Söke Ticaret Odası Yönetim Kurulu ve Meclis Üyeleri , 24 Haziran seçimlerinde Aydın Milletvekili olmaya hak kazanan değerli vekillerimizi ziyarette bulundular.

İlk önce Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın da katıldığı AKP Grup toplantısını halka açık şekilde takip eden STO kurulu daha sonra AKP Aydın Milletvekilleri Metin Yavuz, Mustafa Savaş, Rıza Posacı ve Bekir Kuvvet Erim ile görüştüler. Sökemizin ticari hayatının gelişmesi için vekillerden bekledikleri destekleri ileterek ayrıldılar. Sökeli milletvekilimiz Metin Yavuz  ve diğer milletvekillerimiz imkanlar dahilinde her türlü destekte bulunacaklarının sözünü verdiler.

CHP ve İYİ Partili vekillerin program yoğunluğu nedeni ile görüşme fırsatı yakalamayan Ticaret Odası Meclisi, hayırlı olsun dileklerinin ve taleplerinin olduğu dosyaları iletilmek üzere özel kalemlerine teslim ettiler.