Aydın Ticaret Odası (AYTO) Başkanı Hakan Ülken ve yönetim kurulu üyeleri Söke Ticaret Odasına hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Söke Ticaret Odası Meclis Toplantı Salonu’nda gerçekleşen ziyarette, Aydın Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı ve Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Yönetim Kurulu üyesi Hakan Ülken ile beraberindekileri Söke Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Haluk Kutlay, Söke Ticaret Odası Meclis Başkanı Veysel Kara ve yönetim kurulu üyeleri karşıladı.

Söke Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Haluk Kutlay, Meclis Başkanı Veysel Kara ve Yönetim Kurulu Üyelerini tebrik eden AYTO Başkanı Hakan Ülken, Kutlay’a çiçek ve Efe heykeli armağan etti.

AYTO Başkanı Hakan Ülken’e ziyaretinden dolayı teşekkür eden Söke Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Haluk Kutlay, “Bizler Aydınlı olarak birlikte hareketlerle güçlüyüz. Her ne kadar efe tek başına oynasa da biz güçlerimizi birleştirdiğimizde neler yapabileceğimizi gösteriyoruz. Başkanımız Hakan Ülken ile birlikte Aydın ve Söke için yararlı işler yapmaya çalışacağız” dedi.

İL VE ÜLKE EKONOMİSİ İÇİN BİR OLALIM"

Borsalar Birliği (TOBB) Yönetim Kurulu üyesi Hakan Ülken ise seçimlerin hem Söke'ye, hem Aydın’a, hem de ülke ekonomisi için hayırlı olması temennisinde bulundu. Ülken, “Aydın'da odalar arasındaki güç birliğini tüm Aydın’ın menfaatlerini gözeterek hep birlikte sağlamakla yükümlüyüz. Aydın Ticaret Odası ve Söke Ticaret Odası olarak her konuda tek yumruk olduk. Söke'nin ve Aydın’ın bir konusu varsa hep birlikte yine bir olduk de beraber olduk. İl, ilçe ve ülke ekonomisi için üzerimize düşen görevi yerine hep birlikte getireceğiz” diye konuştu.

GÜÇ BİRLİĞİ VURGUSUNDA BULUNULDU

Söke Ticaret Odası Meclis Başkanı Veysel Kara da “Bizler Aydın ve Söke Ticaret Odası Başkanı olarak görev alıyoruz. Bu noktada birlikte il ve ülke ekonomisinin kalkınması adına hareket etmeye devam edeceğiz. Hiç ayrılmıyoruz. Beraberiz, kurumsal anlamda da birlikte hareket ediyoruz” dedi.

Aydın Ticaret Odası Meclis Başkanı Coşkun Cerit, “ Geçtiğim seçim döneminin ülkemize ilimize hayırlı olmasını diliyorum. Aydın ve Söke'nin her zaman birlikte hareket etmek noktasında üzerimize düşen ne varsa yapmaya hazır olduğumuzu belirtmek istiyorum” ifadelerini kullandı.