Söke Ticaret Odası ve TOBB MEYBEM Mesleki Yeterlilik Belgelendirme A.Ş. tarafından yürütülen mesleki yeterlilik belgeleri dağıtımları tüm hızıyla devam ediyor..

Motorlu Kara Taşıtları Sınavı Seviye 4 ve Seviye 5 olmak üzere mesleki yeterlilik sınavı Sınava Giren 39 kursiyerden 15 kişi başarılı olurken 24 kursiy erimiz tekrardan yazılı ve uygulama olmak üzere sınav tekrarı yapacaklardır.

Söke Ticaret Odası Konferans Salonunda yapılan Törene Söke Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Haluk KUTLAY Meclis Başkanı Veysel KARA Yönetim Kurulu Başkan Vekili Erdinç ALGÜR ve Odamız Personeli MEYBEM Temsilcisi Gökhan KOÇEL katılarak Belgeleri almayı hak kazanan 15 kursiyere Belgelerini teslim ederek Ticari hayatlarında başarılar diledi.