Aydın Adnan Menderes Üniversitesi Söke İşletme Fakültesi ve İŞKUR Söke ile birlikte bugün Söke Mimarlık Fakültesinde gerçekleştirdiğimiz Söke Kariyer Günleri için öğrencilerin ve işverenlerin ilgisi oldukça fazlaydı. Üniversite öğrencilerinin kariyer hayatlarında rota çizmesi için firmalarla görüşme fırsatının yaratıldığı panelde Migros Ege Bölgesi İnsan Kaynakları Direktörü Pınar Başkaya, Ülkerler Grup Yönetim Kurulu Başkanı Bilal Ülker, Noordzee Fabrika Müdürü Yahya Şentürk, Yirmibeş Yazılım Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Yirmibeş, İçebakış Psikolojik Danışmanlık Yasemin Ateş ve Söke OSB Yönetim Kurulu Danışmanı Soner Esinbay'ın konuşmacı olarak katıldığı panelde gençler soru sorma ve bilgilenme fırsatı buldular. Yönetim Kurulu Başkanımız Haluk Kutlay, Genel Sekreterimiz Kerem Tekçeer ve Akreditasyon sorumlumuz Sercan Güler'de Odamızı temsil ettiler.