SÖKE TİCARET ODASI’NDAN ÜYELERİNE İNDİRİM AYRICALIĞI

• 17.02.2020
  • sto

Geçtiğimiz dönemlerde Sağlıktan Eğitime, Ulaşımdan Tekstile bir çok sektörde imzalanan indirim protokolleriyle üyelerine avantaj sağlayan Söke Ticaret Odası, günlük hayatta sıkça kullanılan akaryakıt sektöründe ve kargo sektöründe değişik oranlarda  indirim protokollerine imza attı.

İmzalanan protokollere göre Söke Ticaret Odası Üyeleri ve birinci derece yakınları anlaşmalı firmalara, oda üyelik kartlarını göstererek indirimden yararlanabilecekler.Oda Üyelik Kartına sahip olmayan Oda Üyeleri bir adet fotoğraf ve nüfus kayıt örneğinin fotokopisi ile odaya müracaat ederek kartlarını temin edebilecekler.

Şimdiye kadar anlaşma sağlanan firmalar ve indirim oranlarına göre Söke Ticaret Odası Üyeleri

Erkay Petrol Anonim Şirketi ( Yenikent Mahallesi Kuşadası Yolu Üzeri) % 6 (benzin ve motorin)

Güvenal Nakliyat Petrol A.Ş. Söke Şubesi ( Yenikent Mahallesi) % 7 (benzin,motorin,Lpg)

Akıllı Ortaklığı- Serdal Mehmet Akıllı (Teco) (Cumhuriyet Mah. Akeller Cad.) % 7 (Motorin)

Söke Akaryakıt Limited Şirketi (Burunköy Mahallesi) Benzin % 5 Motorin % 8

Temsa Akaryakıt Ltd. Şti. ( Ege Outlet Yenidoğan) % 4 (Motorin)

Yurtiçi Kargo % 35 firmalarından indirimli olarak alışveriş yapabilecekler.

Çalışmalarında Üye odaklı olduklarını ve üyelerin çıkarlarını her daim ön planda  tuttuklarını dile getiren Söke Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Haluk KUTLAY ; Bugüne kadar ilçe dışından da olmak üzere farklı setörlerde faaliyet gösteren bir çok firmayla üyelerimize katkı sağlayabilmek amacıyla indirim protokolleri imzaladık ve imzalamaya devam ediyoruz.Benzer indirim protokollerine dahil olmak isteyen firmalara kapımız her zaman açık,bizim çok değerli olan üyelerimize sağlanabilecek en küçük faydanın bile önemi  çok büyüktür,dedi

SÖKE TİCARET ODASI’NDAN ÜYELERİNE İNDİRİM AYRICALIĞI